Mijn kleuterschool

In Onze Kleuterklas Community kijken we veel naar het kleuteronderwijs van NU.

In de eerste maand van 2022 willen we ook eens kijken naar jouw kleuterperiode.

Zelf heb ik van november 1965-juli 1968 de Prinses Marijke kleuterschool in Geldrop bezocht. Mijn kleuterjuf heette juffrouw Appelboom. Ik weet nog dat we allemaal een boekje maakten met het thema ‘de appel’ (ik moet het boekje op zolder hebben liggen… dat wordt even zoeken). Bij de overgang van de kleuterschool naar lagere school werden we één voor één door het tuimelraam de kleuterschool uit ‘gegooid’ door onze juf.

Wat zijn jouw herinneringen aan je kleuterperiode? Vul het hieronder in.  Hieronder kan ik foto's meesturen met mijn verhaal. Het kunnen foto's van je kleuterklas, kleuterschool, leerkracht en/of kleuterwerkjes zijn. In de bestandsnaam vermeld ik mijn eigen naam.
  Natuurlijk mogen de foto's die ik inlever gebruikt worden op de website en/of social media t.b.v. Onze Kleuterklas Community.

  Vragen? Neem per mail of telefoon contact op met Lida Boonstra, lidaboonstra@onzekleuterklas.nl tel. 040-4020809.

  We plaatsen reacties anoniem op de website, in de nieuwsbrief en social media van Onze Kleuterklas Community.

  Gerelateerde artikelen

  Worden verworvenheden verworpen?

  Dit verhaal is geschreven tijdens de KLOS-opleiding door H.S. n.a.v. artikel ‘Verworvenheden van het kleuteronderwijs’ door Helma Brouwers (januari 1983) We hebben dit verhaal teruggevonden…

  Al op heel jonge leeftijd wist ik dat ik kleuterleidster wilde worden.

  Kleuterleidster Al op heel jonge leeftijd wist ik dat ik kleuterleidster wilde worden. Met mijn poppen in een kring speelde ik de juf van mijn…

  Het ‘Oranje Mapje’ – Het jubileumcadeau voor juf Marieke

  Juf Marieke heeft afgelopen maand een prachtige mijlpaal behaald. Ze staat maar liefst 45 jaar voor de klas! Hoewel dit geen officieel jubileum is, was…

  Het ‘Oranje Mapje’ – Het jubileumcadeau voor juf Marieke

  Juf Marieke heeft afgelopen maand een prachtige mijlpaal behaald. Ze staat maar liefst 45 jaar voor de klas! Hoewel dit geen officieel jubileum is, was…

  Reacties

  Aankomende evenementen

  %d bloggers liken dit: