Online bijeenkomst: ‘Kleuren’ aanleren bij de kleuters met een tol ?

Kleuters kennis laten maken met ‘kleuren’ met een tol? Juf José laat ons graag zien hoe zij haar kleuters liet kennismaken met allerlei kleuren.

Is het gebruik van een tol voor jou heel herkenbaar? Dan zijn we heel nieuwsgierig naar jouw ervaringen.

Voor de meeste kleuterleerkrachten zal dit een nieuwe kennismaking worden. Kijk mee naar de mogelijkheden om jouw kleuters kennis te laten maken met alle kleuren (rood, geel, blauw …..)

Ook jouw vragen en kennis/ervaring zorgen ervoor dat deze online meeting een hele waardevolle online ontmoeting wordt!

Donderdag 20 januari 2022 van 19.30-20.30 uur in een online bijeenkomst, meld je snel aan!

 

Vul onderstaand formulier even in èn vergeet niet je deelname te bevestigen! Klik daarvoor op de link in de bevestigingsmail.

Als deelnemer Onze Kleuterklas Community kun je altijd donderdag deelnemen aan deze online bijeenkomst via de community.
Ben je (nog) geen deelnemer dan word je donderdag (tijdelijk) in de wachtrij geplaatst. Als er een plaatsje vrij is, word je natuurlijk toegelaten.
Of je wordt deelnemer (proefperiode 14 dagen voor 1 euro) en je bent verzekerd van een plaatsje.

Gerelateerde artikelen

Online bijeenkomst: Aanleren van de ‘Kleuren’ … bij de kleuters

Nog niet aangemeld? Doe dat dan vandaag! Kleuters kennis laten maken met ‘kleuren’ met een tol? En nog veel meer mogelijkheden om kleuters kennis te…

Van Albert naar Christel

Het eerste hoofdstuk uit het boek van Aly Liefhebber ‘Kleuters die mogen blijven en hun juffen ook…’ Albert Het is alweer acht jaar geleden dat…

Reacties

%d bloggers liken dit: