Regels gebruik Community Onze Kleuterklas

 1. Communiceer positief en opbouwend.
  We willen er met zijn allen een uitnodigende omgeving van maken. Behandel iedereen met respect. Gezonde discussies zijn toegestaan, maar wel op vriendelijke toon.
 2. Ga respectvol met elkaar om.
  Wees je ervan bewust dat alles wat je zegt ook op internet te vinden is. Plaats dus geen aanstootgevende beelden, heb respect voor intellectueel eigendom en ga voorzichtig om met persoonsgegevens en de privacy van andere leden. Gebruik geen geweld en zet andere leden daar ook niet toe aan.
 3. Help elkaar: stel vragen en beantwoordt ze.
  Deel je iets, zeg dan ook waarom je dat doet: je mening, tip of vraag in de begeleidende tekst dient tegelijkertijd als start van een discussie. Houd het positief en help elkaar.
 4. Natuurlijk gebruik je je inloggegevens alleen zelf en deel je deze niet met anderen. Oneigenlijk gebruik van je lidmaatschap kan resulteren in schorsing of beëindiging van je lidmaatschap aan onze community.
 5. Onze Kleuterklas Community is niet bedoeld door promotie van diensten van derden, producten, websites of organisaties. Plaats dus zelf geen content die gezien kan worden als adverteren in welke vorm dan ook. Reclame is mogelijk, neem daarvoor contact op met Lida Boonstra (lidaboonstra@onzekleuterklas.nl).
 6. Onze Kleuterklas Community behoudt het recht om content te verwijderen en de toegang van gebruikers te beperken.