Als nieuw lid van Onze Kleuterklas Community krijg je veertien dagen toegang tot de community ongeacht welk abonnement je hebt gekozen (maand-/jaarabonnement). We vragen je om een verificatiebetaling te doen van € 1,00 om zo je proefperiode van twee weken te starten. Je zit nergens aan vast, je kunt op elk moment opzeggen. Als je binnen de proefperiode van twee weken opzegt, zal er niets meer in rekening worden gebracht.

Voorbeeld: Je activeert je abonnement op 1 januari 2022. Je hebt een proefperiode van 14 dagen. Je proefperiode loopt dan tot en met 14 januari 2022. Je kunt op elk moment opzeggen via een mail aan redactie@onzekleuterklas.nl . Je hebt dan nog toegang tot het einde van jouw proefperiode.

Hebben we jouw opzegging niet ontvangen op uiterlijk 14 januari 2022? Dan gaat je proefabonnement over het door jou gekozen maand-/jaarabonnement. Als je geen bevestiging van je opzegging krijgt binnen 10 dagen na afmelding, neem dan contact op met redactie@onzekleuterklas.nl (of bel 040-4020809). Het kan zijn dat je afmelding niet binnen is gekomen. Dit voorkomt dat er in de toekomst verwarring ontstaat over je opzegging.